Να στείλετε μήνυμα
server
Υπηρεσίες

Ελεύθερη Pre-Sales διαβούλευση

Προσφορές Veikong 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες.

 

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

Η προσφορά Veikong προώθησε τον αυτόματο εξοπλισμό δοκιμής. και ακριβής διαδικασία προϊόντων

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.

 

 

 

Γρήγορος χρόνος παράδοσης

Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 1-3 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη διαταγή και την ειδική απαίτηση, θα παραγάγουμε τα αγαθά σας στον πρώτο

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.

 

 

 

Γρήγορη υπηρεσία μεταπωλήσεων

Ο μηχανικός Veikong μπορεί να μιλήσει τα αγγλικά, εάν να έχοντας οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση, εμείς θα σας υποστηρίξει on-line αμέσως.

Το Veikong προσφέρει 18 μήνες εξουσιοδότησης για τους πελάτες, εάν να έχε οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα, εμείς θα σας στείλει τα ελεύθερα ανταλλακτικά σε μέσα στην εξουσιοδότηση.

Το Veikong μπορεί μακρινά να διδάξει στην αναπροσαρμογή πελατών το λογισμικό σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών.

 

 

 

 

ΟΜΑΔΑ

 

Ηλεκτρική Co. Shenzhen VEIKONG, ΕΠΕ μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που έχει ειδικευτεί στην έρευνα, έχει κατασκευάσει και έχει ανταλλάξει τον αναστροφέα υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης

 

Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., σύνολο για 200 ανθρώπους.

 

Την ανάπτυξη του λογισμικού, του σχεδίου του υλικού και της δοκιμής για τον εξοπλισμό από οι επαγγελματικοί τελειώνει τεχνικοί μας. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.