• Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Tayfun από την Τουρκία
  Ο ηλιακός αναστροφέας αντλιών Veikong είναι πραγματικά στην πολύ καλή ποιότητα και προετοιμάσαμε επίσης μερικά προωθητικά προϊόντα για την έκθεση. Πρόκειται να κάνουμε τις νέες διαταγές σύντομα. Πέρυσι υπήρξε μόνο ένας τοπικός πράκτορας και φέτος, υπάρχουν περισσότερο από 8. Μερικοί απ' αυτούς μόνο πωλήστε Veikong!
 • Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Cristian από τη Χιλή
  Είναι πολύ καλό! Οι επιλογές LCD το καθιστούν πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν. Αυτό είναι το ισχυρό σημείο, εύκολο της χρήσης. Και γερός. Μεγάλο λογισμικό PC.
 • Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Brahim Assad από τη Συρία
  Η συχνότητα παραγωγής VEIKONG VFD500 είναι σταθερή όταν κυμαίνονται άλλοι. Επίσης το ρεύμα παραγωγής είναι λιγότερο από άλλοι, γίαυτό η συχνότητα παραγωγής είναι υψηλότερη επίσης που μπορεί να σώσει περισσότερη ενέργεια.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Terry
Τηλεφωνικό νούμερο : 008613923736332
WhatsApp : +8613923736332
Veikong VFD580 μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας υψηλού επιπέδου Δυναμικό εύρος 2.2-315kW
Place of Origin China
Μάρκα Veikong
Πιστοποίηση CE IEC
Model Number VFD580
Ποσότητα παραγγελίας min 2
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Χαρτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης εξαρτηθείτε από την ποσότητα
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 10000+ ανά μήνα
Λεπτομέρειες
Εγγύηση 18 μήνες Πεδίο τάσης HD1 15-30v
Σειρά δύναμης 2.2-315kw Γλωσσική επιλογή Νέα οθόνη LCD Υποστήριξη Ισπανικά, Ρωσικά, Αγγλικά και Κινέζικα
Λογισμικό OEM Υποστηριγμένος Ακρίβεια ελέγχου ροπής SVC: 8% Μέσα σε 5Hz, 5% Πάνω από 5HzVC: 3,0%
Ανώτερος υπολογιστής Υποστηριγμένος Έλεγχος θέσης Η εντολή θέσης υποστηρίζει την εσωτερική θέση, την είσοδο θέσης παλμού, την εντολή θέσης CANopen, τη
Υψηλό φως

2.2kw μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας

,

Μεταβλητοί αναστροφείς συχνότητας υψηλών σημείων

,

Μετατροπέας 315kw vfd

Περιγραφή προϊόντων

 

Περιγραφή του προϊόντος:

Εισαγωγή της σειράς VFD580: Μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ολοκληρωμένη συσκευή

Η Veikong κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σειρά VFD580, μια συσκευή που ξεχωρίζει λόγω των πολλαπλών πρακτικών λειτουργιών της.παρέχοντας ευελιξία στις εφαρμογές τουΕπιπλέον, περιλαμβάνει λειτουργία STO που εξασφαλίζει την ασφάλεια του χειριστή και του εξοπλισμού.

Εκτός από αυτό, η σειρά VFD580 προσφέρει περισσότερες μεθόδους επικοινωνίας, όπως RS485, Canopen και Profinet, επιτρέποντας στους χρήστες να ενσωματώσουν την συσκευή εύκολα με διαφορετικά συστήματα.Αυτή η σειρά είναι κατάλληλη για ειδικές εφαρμογές όπως το κούρεμα μύγες., αυξάνοντας έτσι το πεδίο χρήσης του.

Συμπερασματικά, η σειρά VFD580 είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ασφαλής και φιλική προς το χρήστη συσκευή που υπόσχεται να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

 

Χαρακτηριστικά:

Ο κινητήρας μας έχει μια πλούσια μέθοδο επικοινωνίας και είναι συμβατός με διάφορους κωδικοποιητές.Οι συμβατοί κωδικοποιητές καλύπτουν την πρόσθετη HTL/TTLΤο κινητήρα μας υποστηρίζει επίσης πολλαπλούς κινητήρες, τόσο IM όσο και PMSM,και προσφέρει προστασία από όλες τις πλευρέςΕπιπλέον, έχει λειτουργία ασφαλείας, STO, και είναι φιλική προς το χρήστη για LCD LED και οθόνη μεταφοράς με δυνατομέτρο.Ελέγχος ροπής (SVC και VC), και τοποθεσία servo.

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

Άρθρο Προδιαγραφές
Πεδίο ταχύτητας 1Δελτίο ΕΚ 6-1994, σημείο 1.3.
Ακριβότητα ελέγχου ταχύτητας +0,5% ((VIf) +0,2% ((SVC) +0,01% ((VC)
Ανάλυση συχνότητας εισόδου Ψηφιακή ρύθμιση: 0,01 Hz ή 0,01%Αναλογική ρύθμιση: μέγιστη συχνότητα x 0,025%
Αρχική ροπή 150%/0,5 Hz ((V/f)) 180%/0,25 Hz ((SVC)
180%/0Hz ((VC)
Μέθοδος εκκίνησης Άμεση εκκίνηση (μπορεί να επιβάλλεται υπερβολικά η πέδη συνεχούς ρεύματος): εκκίνηση με παρακολούθηση της ταχύτητας

Veikong VFD580 high end variable frequency inverter

Εφαρμογές:

Σχέδιο εφαρμογής για μηχανοκίνητα οχήματα

Για τις μηχανοκίνητες μηχανές, το σχέδιο εφαρμογής περιστρέφεται γύρω από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτές οι μηχανές για την παραγωγή διαφόρων τύπων προϊόντων.που περιλαμβάνει γενικά βήματα όπως η επικάλυψηΤο δεύτερο βήμα είναι να καθοριστεί ο τύπος των υλικών που πρόκειται να μεταποιηθούν,δεδομένου ότι αυτό θα επηρεάσει τις παραμέτρους δεδομένων που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ταχύτητας και της ροπής της μηχανής και της βέλτιστης απόδοσης των εργασιώνΤο τρίτο βήμα είναι η ανάπτυξη του κατάλληλου σχεδίου εφαρμογής, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει προγραμματισμό, δοκιμές και επικύρωση των δεδομένων.

Σχέδιο εφαρμογής μηχανής παραμόρφωσης

Ο σχεδιασμός εφαρμογής για μια μηχανή στρέβλωσης γενικά ξεκινά με την κατανόηση του σκοπού και της λειτουργίας της μηχανής.απαιτεί τον καθορισμό του τύπου και του είδους των υλικών που πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία και των σχετικών παραμέτρων δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της μηχανής.Μετά από αυτό, θα πρέπει να αναπτυχθεί το κατάλληλο σχέδιο εφαρμογής που θα περιέχει δηλώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό, τις δοκιμές και την επικύρωση.

Σχέδιο εφαρμογής του ελκυστήρα με ελκυστήρα

Το σχήμα εφαρμογής για έναν ελκυστήρα με ελκυστήρα με ελκυστήρα με ελκυστήρα είναι πιο συγκεκριμένο σε σύγκριση με τις παραπάνω διαδικασίες.Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αξιολόγηση των υλικών που πρόκειται να μεταποιηθούν- θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει παραμέτρους όπως δύναμη, ταχύτητα και ροπή για τον καθορισμό της ακριβούς διαδικασίας για την οποία θα χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα.Ένα άλλο σημαντικό βήμα είναι να εξασφαλιστεί ο προγραμματισμός για το ελκυστήρα και να δοκιμαστεί και να επικυρωθεί το σύστημα ελέγχου και η συσκευή.

Σχέδιο εφαρμογής μηχανημάτων εργαλείων ηλεκτρικού αγωγού υψηλής ταχύτητας

Το σχέδιο εφαρμογής μιας ηλεκτρικής μηχανής εργαλείου με σπινδύλα υψηλής ταχύτητας απαιτεί γνώση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην σπινδύλα υψηλής ταχύτητας.Είναι σημαντικό να εκτιμηθεί ο τύπος και το είδος των υλικών που πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία με το μηχάνημα εργαλείων υψηλής ταχύτηταςΣτη συνέχεια, οι παραμέτροι όπως ο ρυθμός τροφοδοσίας, ο έλεγχος της κίνησης και η ευρεσιτεχνία πρέπει επίσης να βαθμολογούνται πριν από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογής.και η επικύρωση της μηχανής πρέπει να γίνεται για να εξασφαλίζεται η ορθή λειτουργία της.

Σχέδιο εφαρμογής μηχανής συγκόλλησης με τριβή

Ο σχεδιασμός εφαρμογής μιας μηχανής συγκόλλησης με τριβή απαιτεί κατανόηση των κύριων στόχων και λειτουργίας της μηχανής.και ροπή είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η επιθυμητή λειτουργία συγκόλλησηςΕπιπλέον, ο τύπος και το είδος των υλικών που θα υποβληθούν σε επεξεργασία θα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό του σχεδίου εφαρμογής.και επικύρωση της διαδικασίας συγκόλλησης για σωστή λειτουργία.

Σχέδιο εφαρμογής πετούσας κοπής

Το σχέδιο εφαρμογής της πετούσας κοπής είναι μια άλλη πολύπλοκη λειτουργία.οι παράμετροι δεδομένων πρέπει να καθορίζονται ανάλογα με τον τύπο των υλικών που θα υποβληθούν σε επεξεργασία με την πετούσα κοπήςΜετά από αυτό, οι παραμέτροι όπως η δύναμη, η ταχύτητα και η ευρεσιτεχνία θα πρέπει να ρυθμίζονται για βέλτιστη λειτουργία.

 

Προσαρμογή:

Μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας

Ετικέτα: Veikong
Αριθμός μοντέλου: VFD580
Χώρος προέλευσης: Κίνα
Λογισμικό OEM: Υποστηρίζεται
Εξέλιξη παλμού υψηλής ταχύτητας: 0-50khz
Ακριβότητα ελέγχου ροπής: SVC: 8% Μέσα σε 5Hz, 5% Πάνω από 5HzVC: 3,0%
Ελέγχος θέσης: εντολή θέσης υποστηρίζει εσωτερική θέση, είσοδο θέσης παλμού, εντολή θέσης CANopen, εντολή θέσης EtherCAT (VFD586)
Επίπεδο προστασίας: IP20
Για την εφαρμογή flying shear, διαθέσιμη λειτουργία STO, θύρα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετατροπών μεταβλητής συχνότητας

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας.Επεξεργασία προβλημάτων, και συντήρηση.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή, όπως ειδικές τροποποιήσεις, ενσωμάτωση διαφορετικών εξαρτημάτων ή να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό κομμάτι για το σύστημά σας.Η ομάδα μας είναι καλά εξοικειωμένη με όλες τις πτυχές των μετατροπών μεταβλητής συχνότητας και μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε το μέγιστο από το σύστημα σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με οποιονδήποτε από τους μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα και ο αριθμός μοντέλου των μετατροπών μεταβλητής συχνότητας;

Α1:Το εμπορικό σήμα είναι Veikong και ο αριθμός μοντέλου είναι VFD580.

Ε2: Πού κατασκευάζονται οι μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας;

Α2:Οι μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας κατασκευάζονται στην Κίνα.

Ε3: Τι είδη κινητήρων είναι συμβατά με τους μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας;

Α3:Οι μετατροπείς μεταβλητής συχνότητας είναι συμβατοί με τους περισσότερους τύπους κινητήρων εναλλασσόμενου ρεύματος, όπως κινητήρες επαγωγής, κινητήρες μόνιμων μαγνητών και συγχρονισμένους κινητήρες.

Ε3: Ποια είναι η εγγύηση της σειράς Veikong VFD580;

Α3:Η σειρά Veikong VFD580 υποστηρίζει εγγύηση 18 μηνών, που σημαίνει ότι θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν προβλήματα που προκαλούνται από το ίδιο το μηχάνημα.

 

Αφήστε ένα μήνυμα