Βιώστε το μέλλον της τεχνολογίας VFD με την Veikong στην Έκθεση Ενέργειας της Μέσης Ανατολής 2024

January 10, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Βιώστε το μέλλον της τεχνολογίας VFD με την Veikong στην Έκθεση Ενέργειας της Μέσης Ανατολής 2024

Η Veikong, ο πολύ φημισμένος προμηθευτής VFD στην Κίνα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Έκθεση Ενέργειας της Μέσης Ανατολής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16-18 Απριλίου 2024, στο περίπτερο H7.C28.Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βυθιστείτε στο μέλλον της τεχνολογίας VFD με τα τελευταία Veikong, τα προϊόντα αιχμής που εκτίθενται.

Ανακαλύψτε την τελευταία σειρά VFD500, εξοπλισμένη με ενημερωμένες λειτουργίες όπως TCP, STO και λειτουργία πυρός, καθορίζοντας τάσεις στη βιομηχανία και ανεβάζοντας την απόδοση στο επόμενο επίπεδο.Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν τις εξαιρετικές δυνατότητες της σειράς VFD500-PV, με 99,9999% απόδοση MPPT, και ενσωματωμένα φίλτρα C3, επαναστατώντας τα πρότυπα VFD παγκοσμίως.

Στο περίπτερο της Veikong, οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με έμπειρους επαγγελματίες της εταιρείας, να εξερευνήσουν τα συναρπαστικά προϊόντα και να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία VFD.Η ομάδα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με εμπειρογνώμονες του κλάδου και να παρουσιάσει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων VFD τους, γνωστά παγκοσμίως για τα αξιόπιστα και υψηλής απόδοσης αποτελέσματα τους.
VEIKONG exhibitionVEIKONG VFD
Η Veikong είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικής εμπειρίας για τους πελάτες της και τους υποψήφιους πελάτες.Η εταιρεία επιδιώκει να αφήσει μια διαρκή εντύπωση και να ενισχύσει τη φήμη της ως ενός από τους καλύτερους προμηθευτές VFD στον κόσμο..

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να βιώσετε το μέλλον της τεχνολογίας VFD με την Veikong. Επισκεφθείτε το περίπτερο H7.C28 στην Έκθεση Ενέργειας της Μέσης Ανατολής από τις 16-18 Απριλίου 2024, και ενταχθείτε στην επανάσταση!