Η VEIKONG δίνει στους Ινδούς πελάτες μια πρώτη κατηγορία περιοδεία στο εργοστάσιο

December 28, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Η VEIKONG δίνει στους Ινδούς πελάτες μια πρώτη κατηγορία περιοδεία στο εργοστάσιο

 

Τον Απρίλιο του 2023, η Veikong ήταν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει πελάτες από την Ινδία στο εργοστάσιό μας για μια ολοκληρωμένη ξενάγηση.αυστηρή διαδικασία δοκιμών, και προηγμένες μηχανές δοκιμών.

 

Οι Ινδοί πελάτες καλωσορίστηκαν θερμά στο εργοστάσιό μας και τους προσφέρθηκαν περιηγήσεις στην παραλία γύρω από το Σενζέν, οι οποίες τους έδωσαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να βιώσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο εργοστάσιο, οι πελάτες πήγαν στο δωμάτιο Ε&Α,όπου είχαν την ευκαιρία να δουν πώς η Veikong εντοπίζει αδυναμίες στα προϊόντα της και πώς προσπαθούμε συνεχώς να τις βελτιώσουμεΑυτή η επίδειξη έδειξε τη δέσμευσή μας για καινοτομία και ποιότητα προϊόντων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η VEIKONG δίνει στους Ινδούς πελάτες μια πρώτη κατηγορία περιοδεία στο εργοστάσιο  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η VEIKONG δίνει στους Ινδούς πελάτες μια πρώτη κατηγορία περιοδεία στο εργοστάσιο  1

Οι πελάτες μας εντυπωσιάστηκαν από την σχολαστική προσοχή στον ποιοτικό έλεγχο, η οποία ενίσχυσε την εμπιστοσύνη τους στην Veikong και ενίσχυσε την επιθυμία τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί μας.Ακολουθώντας την περιήγηση, οι πελάτες μας αποφάσισαν να προχωρήσουν και να πληρώσουν για νέα μηχανήματα μετά τη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

 

Η VEIKONG δεσμεύεται να οικοδομήσει μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες μας.Η περιήγηση παρείχε την ιδανική πλατφόρμα για τα δύο μέρη να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση των επιχειρηματικών λειτουργιών του άλλου., που μας έφερε πιο κοντά.

 

Η ξενάγηση ήταν μεγάλη επιτυχία, με τους επισκέπτες να εντυπωσιάζονται απόλυτα από το τέλειο σύστημα παραγωγής του Veikong, την αυστηρή διαδικασία δοκιμών και τα προηγμένα μηχανήματα δοκιμών.Ανυπομονούμε για μια συνεχιζόμενη επιχειρηματική συνεργασία που θα προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα τόσο για την Veikong όσο και για τους Ινδούς πελάτες μας..

Καλωσήρθατε να μας επισκεφτείτε στο VEIKONG στο Σενζέν.